DMÅ-Langbane 2019

Fredag d. 28 juni, efter sidste skoledag satte VAT Cph 2 svømmerene med opnået kravtid kurs mod Aalborg og dette års Danske Mesterskab for Årgangssvømmere på langbane. Her mødes Danmarks bedste årgangssvømmere til 4 dage med masser af hurtig svømning.

Det blev til flere A og B finaler og mange flotte tider!

VAT Copenhagens pigeholdkap vandt guld i 4 x 100 meter frisvømning og sølv i 4 x 200 meter frisvømning!!!!.

Schastine Tabor blev Dansk Årgangsmester i 50 og 100 meter frisvømning, 100 meter rygsvømning og 100 meter brystsvømning. Derudover vandt hun sølv i 100 meter butterfly og 200 meter individuel medley.

Schastine formåede også at svømme under kravtiden til Nordiske Junior Mesterskaber hvor juniorsvømmere fra Danmark, Sverige, Norge, Island, Finland, Estland, Letland, Litauen, Holland og Schweiz deltager. Schastine svømmede under kravtiden i 100 meter butterfly, samt 50 og 100 meter frisvømning og må derfor lige vente lidt med, at gå på sommerferie.

Stævnet afholdes nemlig d. 13 og 14 Juli i Vejle.